Sunday, April 18, 2010
Kale Chips / Grünkohl Chips
Kale is nutritious and very versatile. For this kale chips, I used the following marinade:
1/2 teaspoon salt
1/2 teaspoon paprica
3 garlic gloves, finelly minced
3 teaspoon olive oil
1 bunch of kale, washed and cut in big pieces
Preheat the oven to 350°F. Mix the marinade and toss it over the kale. Bake the chips for about 10 minutes or until crisp. They are best eaten warm out of the oven.
Grünkohl ist enthält viele Mineralien und Vitamine und kann vielseitig verwendet werden. Eine Variante sind diese Chips:
1/2 Teelöffel Salz
1/2 Teelöffel Paprika
3 Knoblauchzehen, fein gehackt
3 Esslöffel Olivenöl
1 Bund Grünkohl, gewaschen und in ca. 5x5 cm grosse Stücke geschnitten
Ofen auf 180°C vorheizen. Marinade mischen und den Grünkohl damit marinieren. Chips ca. 10 Minuten (oder bis knusprig) backen. Die Chips schmecken am besten warm direkt aus dem Ofen.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment